last chance ???

pliz dira,don't give up,,sekarang memang kau dibawah, mane taw one days nanti kau lebih berjaya dlm hidup even bkn dlm bidang yg tip top pom pam pom pam kebabommm,,ALLAH da tentukan jalan idup kau yg terbaik,,so kau juz bertenang n sabar ok,,kite semua akan berjaya cuma lambat n cepat je !! bnyak lagi cabaran yg harus kau tempuh,,so follow je jalan yg ditentukan,,mayb jalan yg kau terime ny ade selekoh2 merbahaya sikit tp insyaallah everything will be okay :) JANGAN SESEKALI MENGALAH ! kegagalan skang ny x bermakne kite mang gagal selamanye,, so pada KAWAN-KAWAN yg result mang tiptop pompampompam 2 TAHNIAH aq ucapkan.aq always doakan yg terbaik utk kalian  :)



#actually aq xde lah gagal sngat n aq x stres lah sngat,tp aq rase sedikit terkilan -_________-
mulai sekarang kena cari jalan aq yg terbaik :) TQ pd kengkawan mak abah atok nenek sedare mare  MY MR.AIRFORCE  (org penting) SAHEIZY SAM n LIYANA JASMAY yg bagi  moral support utk aq,, (ayat kaler meghah 2 yang x menahannnnnnn)haha




p/s~post ny utk peringatan diri aq sendiri, :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

kata keramat bagi gua pada masa akan datang :)

impian aq "suatu hari nanti" ala-ala wishlist lah gitu..

ingin si dia ucapkan 3 perkataan ajaib n keramat yg selalu disebut oleh kaum ADAM :)
bukan "I LOVE U" tapi... "AKU TERIMA NIKAHNYA"
#insyaAllah suatu hari nanti :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

berjiwa sahaja

awak ooo awak .. kite indu at awak lah !!! hammboiii kemain gedik lagik kau dira haha. aq mang smenjak 2 menjak berjiwa sahaja.,, aq pon nek termuntah dah,, x taw mengapa,, aq perlukan bantuan perubatan tok selesaikan masalah ny doooo... pedih dok berjiwa jiwa ny,,, haha ( kemain lagikk ayt aq) adekah aq perlukan ubat melalui cara membuat gaya seperti ini ??

or 
main tepung seperti ini
or 
adekah aq terlalu rindukan mereka n harus jumpa mereka

                                                                        or
                                                adekah aq perlukan mamat ny????


 ehem2, no komen...hahahhaha but siezly aq miss kalian semua ! !





p/s~ abg askar, i pon rindu u jgak :)





TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

degan lafaz bismillahhirrahmanirrahiim :)

 Bismillahirrahmanirrahim :)
assalamualaikum :)
coz pe ayt entry aq mule2 ny agk mcm semanis kurme ??? coz ny merupakan entry pertame gua dlm tahun 2012 !!nice kn ?????haha,,taon ny gua da start kje dooo,,so spe nk aq blanje meh cntct aq,,tp yg contact aq 2 kne la da kaye,,law belom kaye jgn tego aq (aq rse mcm da t'lebih skrip ny) ,,kehidupan gua da berubah cok !! da x de lg nickname gua "PUTERI BILIK",,fuhhhhhh lega,,sumpah aq rase skul lg better even duit tadak!! penat dooo nk setting otak bab2 kire mngira ny smule,,insyaallah aq akn tekun dlm bidang yang aq ceburi (ayt mcm yekyek je kn??)
 doakan aq cepat kaye boley x ???hewhew -____- amin..



ASSALAMUALAIKUM 2012 !!!

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

kepulangan si dia

salam,,end of d'year taon ny aq amt appy coz dpt clebrate b'day gua yg gmpak n dy pon join skali...tQ b 4 evrything,,dy  juz cuti sminggu,,26DISEMBER dy da berangkat pulang smule k'sane,,ye seharusnye sbelum b'angkat pulang kami arus b'jumpe,,actually mse dy lek ny kteorg plan g ngok wyang n kaoke,,ngok wyang x jd coz buat prank b'day aq,,sokey wyang ley postpone taon dpn kn syg ?? haha,, so sad woo tnggal ler aq sorg lg,,lg 5,6,7 bln la bru jmpe lg nmpaknye,,sokey,,sabar 2 kan separuh dari iman,,,so pd tanggal 25DISEMBER jam 9.30 mlm aq telah keluar b'same nye mnuju k'pusat karaoke,,even sore dy sdap dr aq,,ape de hal,,haha..
y kuar malam ??? bkn sngaje ,,,dy pon x plan nk lek ary senin 2,,ary ahd siang aq spent time nan famly aq g AYER HITAM untuk buang duit n buang minyak kereta,haha.aq pon t'kejot+sedey+dah nanges dy nk lek,,,ye la,,gua bkn mcm couple lain ary2 jmpe,, aq harap dy pegang jnjy yg aq berikn 2 ye,, ha at bawah ny ade la beberape keping gambar yg d'snnap,,ye mmang muke kami berminyak kerane da mlam mseng2 belom mndy !! opps kantoi,,,haha,,xplan pon la nk g tmpat 2,,btw sweet giler syg kite nnyi lgu AISHETERU,, i always miss u n wait for u syg !! ♥
ye aq memang x lawa..tp dy syg aq,,ape de hal !! statement berani mati.KAMI BELUM MANDI !!
mirira 4eve

memang ade pnyakit parkinson,,haha brrrr
idung sape pling besar???hahah,,feeling abess
minah flora cinta!! haha
mamat gila judi !! haha



MY HAPPY ENDING !!
GOOD BYE 2011

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

1 malam kubur b'asap la sangat !!!mandy la nak !! haha

salam,,wey2 aryny b'day aq taw,yeeaaaahhh,,tQ mak owg wish paling awl n blanje pizza :) n tQ lahirkn ira...
bermula la kisah..haha cyda kejut aq smalam tnye no mir coz sdare dy mnx,,so aq dengan blurr nye g bg,,x sngke plak dyowg nk b'komplot.smalam,,ita ckp dy ade col mak aq nk wat seprais at aq,,aq mang x tahu menahu,haha,,pndai na mak wat loklak..then mlm td aq ckp dgn mir,, jom p wyang,,da lame x g wyang n kaoke an b,,dy jwb,,ok esk ptg ea,,aq pon x syak pape la kn,,wat dang suda,,then td pagi dpt adiah dr kak shano,,tQ akk,,dah kol 12 mir dtg uma aq,,borak nan aq jap then dy balik coz nk siap.,,ptg nk kua la kn..pas 2 an rupe2nye dy g uma fifi,,errrrrrrrrrrrr ptot aq col x jwb,,then kol 2 dy dtg uma aq ,,aq x siap lg,,pas 2 x aleh2 seprais !!! yeaahh mang t'baik la korg kn bab prank2 ny..ade ita,fifi,cyda,zuren,fit,fathiya,sue,azie,aina,nua n apip,,ok aq redha korg wat aq an..xpe,,hehe,,actually aq mang t'kejut giler,,tQ sngat2 korg,,aq dpt adiah taw,,aq dpt 2 teddy bear,1bantal love,1 laci tempat letak barang ,coklet n jam !!!tQ guysssssssss,,yg teddy besar kaler pink 2 AZMIR yg bg,,woooo.,xsngke !!tQ sngat b bg ayg teddy n jam 2,,sweet nok !!!!oppss x lupe  sandwich zuren,fit n fathiya..hehe,,sedapp doo,,lg sedap aq kene mndi tepung + telor +air oren dr nua,apip n zuren !!!!!!!!!!mang t'baikk,, xlupe pd ygcolet2 kek at muke aq yg comel lottey ny ha,,haha,,opss...x lupe pd AZMIR yg siramkn aq dgn air perigi,,
aq akn kenang detik ny nan korg,,korg memang best gilerrr dooo,,,sumpah aq x typu !!!!!!!!!!!
tQ AZMIR 4 d'kek
ha ny kek dr SHAH ALAM,,abg aq yg reke,,sweet kn,,haha
























 24 DISEMBER 2011
NUR HADIRA BINTI JUMRE
19 TAHUN







p/s~segala gmbar yg lebey lanjot tiada pd aq,,almaklomla b'day girl !!haha
TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

 
HAK MILIK KEKAL HADIRA JUMREE