last chance ???

pliz dira,don't give up,,sekarang memang kau dibawah, mane taw one days nanti kau lebih berjaya dlm hidup even bkn dlm bidang yg tip top pom pam pom pam kebabommm,,ALLAH da tentukan jalan idup kau yg terbaik,,so kau juz bertenang n sabar ok,,kite semua akan berjaya cuma lambat n cepat je !! bnyak lagi cabaran yg harus kau tempuh,,so follow je jalan yg ditentukan,,mayb jalan yg kau terime ny ade selekoh2 merbahaya sikit tp insyaallah everything will be okay :) JANGAN SESEKALI MENGALAH ! kegagalan skang ny x bermakne kite mang gagal selamanye,, so pada KAWAN-KAWAN yg result mang tiptop pompampompam 2 TAHNIAH aq ucapkan.aq always doakan yg terbaik utk kalian  :)



#actually aq xde lah gagal sngat n aq x stres lah sngat,tp aq rase sedikit terkilan -_________-
mulai sekarang kena cari jalan aq yg terbaik :) TQ pd kengkawan mak abah atok nenek sedare mare  MY MR.AIRFORCE  (org penting) SAHEIZY SAM n LIYANA JASMAY yg bagi  moral support utk aq,, (ayat kaler meghah 2 yang x menahannnnnnn)haha




p/s~post ny utk peringatan diri aq sendiri, :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

kata keramat bagi gua pada masa akan datang :)

impian aq "suatu hari nanti" ala-ala wishlist lah gitu..

ingin si dia ucapkan 3 perkataan ajaib n keramat yg selalu disebut oleh kaum ADAM :)
bukan "I LOVE U" tapi... "AKU TERIMA NIKAHNYA"
#insyaAllah suatu hari nanti :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

berjiwa sahaja

awak ooo awak .. kite indu at awak lah !!! hammboiii kemain gedik lagik kau dira haha. aq mang smenjak 2 menjak berjiwa sahaja.,, aq pon nek termuntah dah,, x taw mengapa,, aq perlukan bantuan perubatan tok selesaikan masalah ny doooo... pedih dok berjiwa jiwa ny,,, haha ( kemain lagikk ayt aq) adekah aq perlukan ubat melalui cara membuat gaya seperti ini ??

or 
main tepung seperti ini
or 
adekah aq terlalu rindukan mereka n harus jumpa mereka

                                                                        or
                                                adekah aq perlukan mamat ny????


 ehem2, no komen...hahahhaha but siezly aq miss kalian semua ! !





p/s~ abg askar, i pon rindu u jgak :)





TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

degan lafaz bismillahhirrahmanirrahiim :)

 Bismillahirrahmanirrahim :)
assalamualaikum :)
coz pe ayt entry aq mule2 ny agk mcm semanis kurme ??? coz ny merupakan entry pertame gua dlm tahun 2012 !!nice kn ?????haha,,taon ny gua da start kje dooo,,so spe nk aq blanje meh cntct aq,,tp yg contact aq 2 kne la da kaye,,law belom kaye jgn tego aq (aq rse mcm da t'lebih skrip ny) ,,kehidupan gua da berubah cok !! da x de lg nickname gua "PUTERI BILIK",,fuhhhhhh lega,,sumpah aq rase skul lg better even duit tadak!! penat dooo nk setting otak bab2 kire mngira ny smule,,insyaallah aq akn tekun dlm bidang yang aq ceburi (ayt mcm yekyek je kn??)
 doakan aq cepat kaye boley x ???hewhew -____- amin..



ASSALAMUALAIKUM 2012 !!!

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH BLOG SAYA

 
HAK MILIK KEKAL HADIRA JUMREE